„Sărbătoarea Toamnei”, la Grădiniţa „Ghiocelul” din Costiceni

„Sărbătoarea Toamnei”, la Grădiniţa „Ghiocelul” din Costiceni
Odată cu sosirea toamnei aurii, în toate grădinițele de copii din regiune au loc festivități cultural-artistice dedicate acestui anotimp minunat. Nici Grădinița nr. 2 „Ghiocelul” din Costiceni, raionul Noua Suliță, nu a fost o excepție. Cei mai bine pregătiți și emoționați au fost micii românași care s-au prezentat la sărbătoare cu  poezii, cântece, dansuri și o inedită expoziție de ekebane.
De la sărbătoare nu a lipsit nici Zâna Toamnei, care i-a susținut și i-a înveselit pe copii. Culorile celui mai bogat anotimp i-a invitat la colaborare şi organizarea evenimentului nu numai pe cei  mici, dar și pe părinţii lor.
Dansurile şi cântecele populare au fost interpretate cu multe emoţii de cei mici împreună cu educatoarele lor, fiind susţinuţi cu aplauze de toți cei prezenți, inclusiv de doamna Nina Parpauț, directoarea instituției.
La „Sărbătoarea Toamnei” a fost prezent şi domnul Vladimir Lupoi, primarul comunei Costiceni. Dumnealui a felicitat colectivul, menţionânnd buna organizare și desfășurare a sărbătorii, spunând că Consiliul sătesc Costiceni se străduieşte să creeze condiții cât mai bune pentru activitatea instituțiilor preșcolare din localitate în pofida reformei administrativ-teritoriale din Ucraina.
Sergiu Barbuța



































Trimiteți un comentariu

0 Comentarii