Spectacol folcloric de zile mari la Vancicăuți (25 ianuarie 2017)

Spectacol folcloric de zile mari la Vancicăuți
(25 ianuarie 2017)
În ziua de 25 ianuarie 2017 în incinta Casei de Cultură din Vancicăuți, raionul Noua Sulița, a avut loc un superb spectacol folcloric susținut de tânărul și talentatul interpret de muzică populară din Transilvania, Cătălin Hașa.
Însoțit de taraful său de muzică tradițională, interpretul român a cucerit cu vocea lui puternică și vibrantă inimile tuturor spectatorilor care l-au aplaudat din toată inima.
Dornici de muzică tradițională și folclor, spectatorii din Vancicăuți și Costiceni, în aceasta durată de timp programată de organizatori, au savurat din plin de eleganța și rafinamentul muzical ardelenesc la care au asistat pentru prima oară.
Cântecele „Cântecul omului bun”, „Pe Mureș și pe Târnava”, „Rău mă dor ochii mă dor”, „Trandafir de la Moldova”, „Bucovina plai cu flori”, „Măi Ardeal” și altele, au inundat sala instituției în ovații. 
La finalul spectacolului, instrumentiștii tarafului ardelenesc au interpretat o suită de melodii sufletiste de dor, iubire, veselie și dragoste față de plaiul natal.
Concertul a fost organizat de Direcția Românii din Afara Granițelor a Institutului Cultural Român cu sprijinul efectiv al Consulatului General al României din Cernăuți și al Centrului Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi”.
SB (Valea Prutului)



Prezentare






Trimiteți un comentariu

0 Comentarii